Návštěva Walta Heyera v Praze

Publikováno: 11.03.2020

Do Prahy dnes přijel Walt Heyer, aby se podělil o své zkušenosti a varoval před ukvapeností a varoval před "transgenderovým průmyslem."
Walt Heyer je velmi zajímavá osobnost z USA, kterému byla ve čtyřiceti letech diagnostikována tzv. "genderová dystrofie" (rozpor mezi biologicky daným pohlavím a pocity). O dva roky později proto postoupil operaci přeměnu na ženu. Ve své nové roli však nebyl šťastný. Po přeměně žil jako trans žena 8 let, jeho psychické problémy se nelepšily, právě naopak. Rozvedl se a jeho děti zažívaly velký stres spojený se ztrátou otce.
V padesáti letech se proto rozhodl vrátit ke svému původnímu biologickému pohlaví, tedy podstoupil zpětnou změnu pohlaví (detransition), musí ovšem žít s následky poškození jak fyzického, tak psychického rázu, kterým se trans osoby bohužel nemohou vyhnout.
Jeho děti jej dnes považují za hrdinu, protože postavit se „transgenderovému průmyslu“, který je propagován mainstreamovými médii, není jednoduché.
S Aliancí pro rodinu jsme proto dnes uspořádali tiskovou konferenci v Poslanecké sněmovně, abychom se tomuto tématu věnovali.